rain1-2

Rain Soul

WE VERDIENEN ALLEMAAL EEN LEVEN VOL VITALITEIT, ENERGIE EN GELUK

soul3

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. RAIN SOUL ’s krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest. Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werd. Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain International is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

NIET GENETISCH GEMODIFICEERD
|De ingrediënten van Rain Soul zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. We gebruiken geen schadelijke pesticiden of andere, natuur veranderende processen; Rain International staat voor natuurlijke zaden.

KOUD PERSEN
Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe we de geconcentreerde voeding uit die zaden verkrijgen. We gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten wateroplosbare antioxidanten. Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. We laten dit in al onze producten absorberen. Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Je zult je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm hebt ingenomen. Er zijn op internet veel voorbeelden te vinden van klanten (gebruikers) die hun ervaringen delen.
ZWART KOMIJNZAAD
black_cuminZwarte komijn (ook bekend als Nootmuskaatbloem of Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar. Ze werden zelfs in Toetanchamons tombe gevonden.Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die spreken over de voordelen van zwart komijnzaad. Zwart komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam kan verhogen. Honderden studies zijn op zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden met de bestrijding van gezondheidsproblemen kunnen helpen. Zwarte komijnzaden bevatten meer dan 100 chemische verbindingen. Naast kristallijn nigellone wat als het primaire actieve bestanddeel wordt beschouwd, bevatten zwarte komijnzaden: thymoquinone, beta sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, eiwit, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.

ZWART FRAMBOZEN ZAAD
black_raspberryZwarte framboos zaden bevatten fytonutriënten waaronder ellagitannine en anthocyanen. Dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties kunnen helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid kunnen verbeteren. In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit. Antioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen van nature in het lichaam zitten of door blootstelling aan giftige stoffen uit het milieu.

CHARDONNAY DRUIVENPITTEN
grapeChardonnay druivenpitten bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract.
Chardonnay druivenpitten kunnen ontstekingsremmend werken en kunnen bijdragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

RIBOSE-D
D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel.  Oxidatieve stress wordt gemeten door schade van vrije radicalen aan cellen. Gelukkig gaat ons lichaam dagelijks met dit probleem om. Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. Daarom kunnen we het aanvullen met D-ribose teneinde het energiesysteemvan de cellen te helpen regenereren. D-ribose levert een synergetisch effect aan Soul’s mengsel van chardonnay druivenpitten, zwarte frambozen zaad en zwart komijnzaad, door de voordelen van elk te verveelvoudigen.

Proefles?

 

* Maximaal 1 coupon per persoon en alleen te gebruiken buiten de schoolvakanties
Samen sporten is nóg leuker!
Vraag dan nu ook meteen de gratis dagpas voor je vriend(in) aan.

Wist je dat...

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.