rain1-2

Rain Form

De meest zuivere en krachtige proteine verkrijgbaar op de markt

form

EETLUST ONDERDRUKKENDE VEZELS
Vezels vertragen de spijsvertering, waardoor je je langer vol voelt. Hierdoor eet je minder, wat kan leiden tot gewichtsverlies en vetafname. Bovendien binden vezels aan galzuren die vetopname verminderen in het lichaam. Tenslotte kan het natuurlijke proces van vezelgisting in de darmen de productie van cholesterol voorkomen.

HART-GEZONDE VETTEN
Zaden zijn vol van gezonde enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten. Maar andere vetten zoals verzadigde transvetten (gevonden in vlees, zuivelproducten, gebakken en verwerkte voedingsmiddelen) kan leiden tot ontstekingen. enkelvoudig onverzadigde vetten zijn beter voor de gezondheid.

PLANTAARDIGE EIWITTEN
De American Cancer Association (ACA) beveelt een plantaardig dieet aan voor de preventie van hart- en vaatziekten en kanker. Zaden zijn een goede bron van eiwitten, een noodzakelijke voedingsstof. Producten van Rain omvatten enkele van de hoogste in de natuur voorkomende concentraties van plantaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten worden niet aanbevolen door de ACA.

MIGHTY MINERALS
Zaden bevatten noodzakelijke mineralen zoals fosfor, magnesium, calcium en zink. Mineralen zijn nodig voor botontwikkeling, immuniteit energie en gewrichten

ONSTSTEKINGSREMMENDE ANTIOXIDANTEN
Zaad oliën zijn misschien wel de meest geconcentreerde bron van krachtige antioxidanten die ontstekingen en schadelijke vrije radicalen kunnen helpen bestrijden. Vrije radicalen worden geproduceerd wanneer oxidatie wordt veroorzaakt door blootstelling aan bestrijdingsmiddelen op voedsel, tabak rook, rook en schadelijke stoffen in de lucht, enz.. Anti oxidanten toevoegen aan je dagelijkse voeding kan bijdragen aan het behoud van je gezondheid.

De wetenschap achter gewicht- en vet verlies is eenvoudig en lange tijd getest: neem minder calorieën dan je lichaam verbruikt. Voor degenen die willen afvallen; Form is een vet verminderend, spier ondersteunend supplement. Form is een laagcalorisch (116 calorieën totaal), compleet eiwit zaad voedingssupplement.

Form eiwit is  biologisch en wordt snel opgenomen in het lichaam. Het bevat ook een hoge concentratie keten aminozuren (BCAA) dat spieren voedt en de productie van eiwitten stimuleert. Onder de 20 aminozuren in Form zitten leucine, isoleucine en valine, cruciale componenten voor spiergroei en energie tijdens trainingen.

Form is gemakkelijk en snel verteerbaar,  en levert de meeste voedingsstoffen en aminozuren aan de spiercellen in minder dan een half uur. Snelle overdracht van aminozuren aan de spieren is de sleutel tot spiermassa groei.

Proefles?

 

* Maximaal 1 coupon per persoon en alleen te gebruiken buiten de schoolvakanties
Samen sporten is nóg leuker!
Vraag dan nu ook meteen de gratis dagpas voor je vriend(in) aan.

Wist je dat...

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.