1280-4-1

HighTec onder de kap

De WattRate® directe vermogensmeter is de meest accurate sensor technologie die directe meting mogelijk maakt met een tolerantie van +/-1%. Een dergelijke nauwkeurigheid is baanbrekend in Indoor Cycles. De WattRate® directe vermogensmeter bevindt zich centraal tussen de twee aandrijvingen en maakt gebruik van fotocellen om direct de torsie (draaiende kracht) van de as te meten.

Vernieuwende, groene energy. Geen batterijen nodig. Door de energy van de fietser op te vangen, in de compacte generator bij het vliegwiel, herlaad de bike’s geïntegreerde lithium-polymeer accu. Deze “self-powering” technologie voedt alle elektronica van de bike en ondersteunt het full color display op de WattRate® TFT computer in elke omgeving.

ICG’s magnetische weerstand is “engineering at its best”. De technologie is vrij van service en geeft de gebruiker een groter weerstandsbereik. Daarnaast zorgt het voor minder storingen en lagere operationele kosten. Het wordt meer technisch en vernuftig bij het vliegwiel, waar een contact-loze positioneringssensor de positie van de magneet meet. Deze allereerste toepassing binnen indoor cycling betekent dat elke bike in de club op uiterst accurate wijze het weerstandsniveau weergeeft op de WattRate® TFT computer. De weerstandscurve is identiek op alle bikes.

ICG’s gebruikers instellingsondersteuning voor de stuur en zadel stangen bieden de gebruiker op soepele wijze een traploos verstelbereik. Het verbetert “fine-tuning” van de instellingen en verlaagd het gewicht stuur. Deze reductie in gewicht minimaliseert uitdagingen bij het instellen. Het systeem biedt een optimale set-up voor de prestaties van de atleet en biedt optimaal comfort voor de “fitness-gebruiker”.

Proefles?

 

* Maximaal 1 coupon per persoon en alleen te gebruiken buiten de schoolvakanties
Samen sporten is nóg leuker!
Vraag dan nu ook meteen de gratis dagpas voor je vriend(in) aan.

Wist je dat...

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.