icg-3

Coach By Color ®

Optimaliseer het rendement en ontvang directe feedback uit groepstrainingen in de studio en uit PT of Small Group training op de cardio vloer. Wij openen een nieuw kleurrijk tijdperk voor onze leden en maken de training individueel.

ICG’s Coach By Color® training systeem geeft directe, kleur gecodeerde, biofeedback aan de deelnemer. Coach By Color® heeft vijf gekleurde trainingszones: Wit, Blauw, Groen, Geel en Rood. Deze zones kunnen gelinkt worden aan WattRate® (wattage) en Functional Threshold Power (FTP) of hartslag en een percentage van de maximale hartslag (HRM). FTP staat voor de werklast waarboven een individu langdurige uitvoering van de oefening niet kan volhouden. Net als bij HRM worden, wanneer de individuele FTP waardes bekent zijn, de 5 kleurzones bepaald om accurate en individuele coaching mogelijk te maken. De gepatenteerde training console toont op levendige wijze de kleurzones op de WattRate® TFT computer op een helder, full color, “self-powered” en volleidg geintegreerd TFT scherm met “front-LED” display. De high- powered LED's en slim ontworpen behuizing overspoelen het voorpaneel met heldere, rijke kleuren die over grote afstanden en in grote kijk-hoeken kunnen worden gezien.

Coach By Color® versterkt bestaande groepslessen en is een toevoeging op, dus niet in plaats van, de bestaande lessen. Het voegt op eenvoudige en attractieve wijze wattage gebaseerde coaching toe aan alle instructeurs stijlen, freestyle en gechoreografeerde lessen en zorgt voor explosieve resultaten in leden behoud en acquisitie voor nieuwe leden. Leden zullen ervaren hoe Coach By Color® hen verbindt met de workout, instructeur en vrienden en geeft een maximale trainingsbeleving. Tevens zorgt Coach By Color® er voor dat individuele doelen sneller worden behaald.

Coach By Color® personal- & team training op de cardio vloer of in de studio stelt Personal Trainers & Fitness Instructeurs in staat om op praktische wijze een nieuwe (kleurrijke) coaching dimensie en klantbeleving toe te voegen. De basis is High Intensity Interval Training (HIIT). Integratie van kracht, snelheid en atletische uithoudingsvermogens protocollen. HIIT’s geavanceerde vorm van interval training reduceert de tijd per sessie, waardoor er meer groepen in kortere tijdspanne op dezelfde ruimte kunnen trainen. Meer mensen in minder tijd, dus optimaal gebruik van de ruimte voor optimaal succes.

Proefles?

 

* Maximaal 1 coupon per persoon en alleen te gebruiken buiten de schoolvakanties
Samen sporten is nóg leuker!
Vraag dan nu ook meteen de gratis dagpas voor je vriend(in) aan.

Wist je dat...

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.