>

Indoor Cyling Sporthelden

Indoor Cycling Sporthelden staat in de wijde regio bekend om de unieke kwaliteit van de Indoor Cycling ervaring. Iedere week 17* lessen met 50x ICG IC7 Bikes en nagenoeg tot de nok gevuld. Het aparte lesrooster geeft aan welke les op welke dag gegeven wordt. Kracht, duur, interval of de uitdagende Race Day.

Coach by Color
ICG’s Coach By Color® training systeem geeft directe, kleur gecodeerde, biofeedback aan de deelnemer. Coach By Color® heeft vijf gekleurde trainingszones: Wit, Blauw, Groen, Geel en Rood. Deze zones kunnen gelinkt worden aan WattRate® (wattage) en Functional Threshold Power (FTP) of hartslag en een percentage van de maximale hartslag (HRM). FTP staat voor de werklast waarboven een individu langdurige uitvoering van de oefening niet kan volhouden. Net als bij HRM worden, wanneer de individuele FTP waardes bekent zijn, de 5 kleurzones bepaald om accurate en individuele coaching mogelijk te maken. De gepatenteerde training console toont op levendige wijze de kleurzones op de WattRate® TFT computer op een helder, full color, “self-powered” en volleidg geintegreerd TFT scherm met “front-LED” display. De high- powered LED's en slim ontworpen behuizing overspoelen het voorpaneel met heldere, rijke kleuren die over grote afstanden en in grote kijk-hoeken kunnen worden gezien.

Indoor Cycling is de ultieme groepsles om je conditie te verbeteren. Iedere les is weer een nieuw feestje! Het maakt verder niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Indoor Cycling doe je altijd op je eigen niveau! Daarnaast is het de calorieën killer onder de groepslessen en een ware aanrader voor iedereen die zijn/haar conditie en uithoudingsvermogen wilt verbeteren.
Download hier de Spinningroosters per maand